Despre noi

O locație de bun gust, așa cum se cuvine pentru ca o petrecere de neuitat care să iasă din anonimat prin detalii ambientale și o servire excepțională! Servicii desăvârșite oferite de către Diaz Ballroom pentru evenimente festive! Cele două săli de evenimente, AISHA și KASIA din incinta complexului, au o capacitate de până la 400 de participanți, respectiv 200 de participanți pe salon.

Complexul Diaz Ballroom se află la doar 3 km de București – Prelungirea Ghencea (Șoseaua București-Domnești nr.77 Intrare din strada principală)

Sălile noastre sunt dotate cu tot ceea ce este necesar pentru buna desfașurare a unei intruniri de lucru, sau eveniment, dotarile incluzând sistem de climatizare profesionale cu sistem de odorizarea  aerului (OPTIONAL), precum și toata aparatura specifică (sonorizare, video proiecție). Saloanele dispun de tot ce poate cuprinde efecte de lumini iar interiorul este mobilat cu mobilier comod, care în mod sigur va face ca o întâlnire ținută aici să fie comodă și lejeră.
Tot complexul dispune de surse de iluminat ecologice si foarte sanatoase  tehnologia  Power of SMD        

Diaz Ballroom Bucuresti
parcare spatioasa
bucatarie proprie diaz ballroom
ventilatie optima
personal calificat